• We hebben sinds kort een vernieuwde website

  Er zijn een aantal opties toegevoegd en vernieuwd. Via de knoppen "Honkbal" en "Softbal" bovenin krijg je nu een overzicht met alle teams. Per team is nu te zien wanneer zij (volgens de reguliere tijden) training hebben en er kunnen nu wedstrijdverslagen geüpload worden.

  Er is ook een pagina waarop alle nog te spelen wedstrijden staan maar ook een andere pagina waarop uit- en thuiswedstrijden gesorte zijn. Dus wil je familie of vrienden uitnodigen om naar je wedstrijd te komen kijken is het nu snel te zien. Deze pagina's zijn te vinden onder de knop "Competitie".

  Via de pagina "Mijn Giants" kun je zien welke gegevens wij van je hebben en kun je je foto veranderen. Deze pagina kun je vinden via: De Club, Lidmaatschap, Mijn Giants. Inloggen met je bondsnummer.

  We hebben een pagina aan onze website toegevoegd. Namelijk die van stichting De Vrienden van Giants. Een stichting die mooie projectje realiseert voor onze club.

  Nieuw is er ook de koopjes hoek. Via deze weg kunnen we onze honk- en softbalmaterialen verkopen. Pet te klein, plaats hem op de koopjes hoek.

  Voor de scheidsrechters hebben we ook een pagina aangemaakt. Op deze pagina kunnen de scheidsrechters precies zien waar en wanneer ze staan ingepland. Deze is te vinden onder Competitie.

  Vergeet niet dat als je iets online wil bestellen dat je de club een plezier doet om dat via de Sponsorkliks banner te doen. Dit kost jou niks meer maar levert ons wat op.

  Mocht je het leuk vinden om af en toe een blog te schrijven of mocht je tips en tops hebben over de site stuur dan een mail naar info@giants.nl.