• Spannendste wedstrijd van het seizoen 2021

  Op een aardige zonnige middag begonnen wij aan slag, en met dezelfde werper als twee weken geleden op de heuvel, en het werd een korte slagbeurt twee man met drie slag en eentje uit door actie 4-3.
  Bij ons begon Julian op de heuvel er werd twee gescoord door Eagles.
  In onze tweede slagbeurt scoorden wij 1 keer, er werd geslagen maar door goed veld werk van Eagles wisten zei de schade beperkt te houden 2-1.
  De Eagles wisten in hun gelijkmakende slagbeurt ook maar 1 punt te scoren ditmaal zag ons veldwerk er goed uit.
  En in de derde slagbeurt scoorden wij drie keer, daar hadden wij nog wel meer kunnen scoren maar alle punten zijn belangrijk.
  Eagles wist weer 1 punt te scoren door twee keer drie slag en een actie eerste honkman bleef de schade beperkt. 4-4
  In onze vierde slagbeurt scoorden wij drie keer en dat kwam doordat kees een geweldige twee honkslag sloeg waardoor Sven en Bink over de thuisplaat kwamen, daarna kwam Christiaan over de thuisplaat op een geslagen bal van Guus.
  Eagles wist nu vier keer te scoren, de eerste twee punten werden gescoord op een twee honkslag, en de volgende twee ook door een twee honkslag, 8-7
  En in onze vijfde slagbeurt konden wij twee keer scoren mede door toch weer goed veldwerk van Eagles kwamen wij niet verder dan de twee punten.
  Met de stand 8-9 gaan we de laatste gelijkmakende slagbeurt in, Julian staat nog op de heuvel hij mag nog vijf ballen gooien krijgt het voor elkaar om toch twee slagmensen met drie slag terug te sturen naar de dug - out, en nu mocht Bink het afmaken, hij kreeg twee honkslagen tegen nog niets aan de hand want nu konden wij een uit maken op het derde , tweede en het eerste honk dus alles nig in eigen hand, de volgende slagman sloeg de bal richting het derde honk net voordat de bal in de handschoen zou komen stuiterde hij iets op en schoot dus langs onze derde honkman, hierdoor kon de loper van het tweede honk door lopen naar de thuisplaat, balen maar ook dat is honkbal, en met weer een loper op het tweede honk werd het weer eens spannend, op een geslagen bal richting het eerste honk kon Julian de derde uit maken en was de eindstand 9-9.
  In deze wedstrijd heeft het team een aantal fouten gemaakt waar twee punten in het voordeel van Eagles tot stand waren gekomen, daarom was de hele wedstrijd de spanning te snijden waarin beide teams konden winnen, we mogen daarom best trots zijn dat we er een punt aan over hebben gehouden, met nog een wedstrijd te gaan en 1 punt achterstand op de nummer 1 is er nog iets mogelijk, aanstaande zaterdag spelen we thuis tegen de nummer 1, iedereen is van harte welkom om onze jongens aan te moedigen, aanvang wedstrijd zaterdag 16 oktober 13:00.