• HSV Giants opende de 22e augustus op een zonovergoten middag weer met plezier de poort voor deze hele jonge kidz van 4 tot ca 6 jarigen. Dit keer was de groep iets kleiner dan de groep in juli. Het team was klaar om de kidz een training naar wens te bieden.

    Joeri, Scott, Casper en Esther hebben voor woord van welkom, limonade bij ontvangst en voortdurende begeleiding gezorgd. Met door de hele clinic heen wedstrijd elementen en vooral veel ruimte voor 1 op 1 instructie en persoonlijke aandacht. De openstaande belofte om ‘het ECHTE veldwerk’ op te nemen in het middagaanbod, is deze donderdag ook ingelost. Alle kidz hebben na een korte warming up een aantal keer de bal ver het veld ingeslagen en hebben allen de honken gelopen. Fantastisch vonden ze het, ze waren moe en bezweet en hebben de pauze met echt ‘limonadebier aan de Giants bar’, super gewaardeerd. Alle trainers werden bedankt! voor de inzet en betrokkenheid. We kregen van de kidz spontaan een klein aandenken in de vorm van een goed gevuld ‘blik van waardering’. Vol snoepjes trouwens, die de kidz heerlijk smaakten.

    Deze kidz kwamen met hun gesponsorde Tubantia sportbussen naar ons terrein en zijn door ons op de parkeerplaats rond 16.15u uitgezwaaid, samen met hun 4 begeleid(st)ers van de Kinderopvang Parbedie.