Groots jeugdtoernooi Honkbal in Hengelo

13-03-2017
Groots jeugdtoernooi Honkbal in Hengelo

HENGELO – Op de velden van de honk- en softbalvereniging Giants vindt 1 en 2 april het grootste oostelijke jeugdtoernooi honkbal plaats. Maar liefst 26 teams uit heel Nederland weten dan de weg naar de velden van Giants aan de Torenlaan te vinden. De teams komen graag naar Hengelo voor het toernooi vanwege de perfecte organisatie, de gezelligheid en het juiste sportklimaat. De pupillen-, aspiranten- en juniorenteams gebruiken dit toernooi als opwarming voor de competitie die in de helft van april gaat starten.

Het toernooi is genoemd naar de oprichter van de honkbalvereniging ATC in Hengelo, begin jaren 1970, de heer Piet Beumers. Jaren later is de naam ATC veranderd in Giants Hengelo.

De Hengelose honk- en softbalvereniging gaat het seizoen in met honkbal voor de allerkleinsten (beeball), een pupillen-, aspiranten-, junioren- en seniorenteam. Daarnaast kent de club een senioren-softbalteam voor dames en een mixed-team.

Heeft u interesse in de honk- of softbalsport en wilt u meer informatie en/of vier gratis lessen, dan kunt u contact opnemen met Henk Wolters 06-23932045