Beeballers pakken winst in Apeldoorns toernooi

06-04-2014
Beeballers pakken winst in Apeldoorns toernooi

Afgelopen zaterdag 5 april zijn onze Beeballers uitgenodigd bij WSB uit Apeldoorn, voor het jaarlijkse Wormen toernooi.

In totaal 8 teams uit voornamelijk het midden van het land deden er aan mee. Behalve WSB Apeldoorn waren het allemaal nieuwe teams waar we nog nooit tegen gespeeld hadden. Met 8 spelers zijn we vertrokken en we begonnen zeer gemotiveerd aan het toernooi.


De eerste wedstrijd was tegen Quick Amersfoort!f Een geweldig spannende wedstrijd. Iedereen hield het hoofd cool. Dit bracht ons naar een nipte overwinning van 7-6.

De tweede wedstrijd moesten we spelen tegen het grote Uvv uit Utrecht?Het team was naar de eerste overwinning goed op dreef. De ene honkslag naar de andere. Zelf een paar homeruns. Ook deze wonnen we, en wel met 16-14.

Toen begon de pauze van  2 uur waarna we nog één maal aan de bak moesten.  De tegenstander was Blue Socks in Veenendaal. Door de lange pauze moesten we er weer even inkomen maar uiteindelijk kwamen we goed in de wedstrijd. In de eerste inning hadden we maar 1 uitje, en zelfs in de tweede inning geen één. Dit leidde tot de overwinning  en met een stand van 19-12 bleven wij ongeslagen.
Van de in totaal 6 slagbeurten heeft TEUN maar liefst 5x een homerun geslagen. Een applausje waard.

Nog even spannend bij de prijsuitreiking. Het toernooi bestond uit twee groepen. Hoe had de andere groep het gedaan. Was daar ook een team die alle wedstrijden gewonnen had? Dit bleek niet zo te zijn. Wij waren het enige team en brachten de overwinning en de beker voor de EERSTE PLAATS naar Hengelo. We waren dolblij met deze uitslag. Onze eerste toernooibeker van dit seizoen. Dit smaakt naar meer.
Het was een leuke gezellige dag.