Recreanten gaan competitie spelen

28-03-2014
Recreanten gaan competitie spelen

Onze recreanten, of het liefst gezegd ons mixed-softbal-team, gaan dit seizoen competitie spelen.

Henk en Hermine liepen al langer met het idee om meer te gaan spelen en een soort van competitie op te gaan zetten. In het najaar van 2013 zijn diverse ‘buurt’ verenigingen aangeschreven en werd er een bijeenkomt gehouden. De aanwezigen waren erg enthousiast, maar moesten dit wel met het team overleggen.


Het resultaat: TTT, Uitsmijters, WSB, Robur, Eagles, Hickory, Tequilla (Rheine D) en Roadrunners (Munster D). Andere verenigingen moesten helaas afhaken wegens te weinig spelers en speelsters. Henk en Hermine hebben rekening houdend met de wensen van alle verenigingen een soort van competitie gemaakt.

AnkerMet het team uit het Duitse Rheine hebben we al jaren een zeer goede band. In de tijd dat wij te weinig spelers hadden voor de recreanten, mochten ons team meedoen met Tequilla in de Duitse competitie, Nu zij een tekort hebben, spelen wij met hun mee onder de naam Giquilla.

De 1e wedstrijd van Giants is vrijdag 25 april om 19.00 uur op het veld van TTT en de 1e thuiswedstrijd is zaterdag 10 mei vanaf 17.00 uur tegen Munster en Uitsmijters. Er wordt een of twee keer per maand gespeeld.

Zondag 31 augustus is de afsluiting van deze competitie op ons veld.