Beeballers winnen toernooi in Haarlem!

04-06-2011
Beeballers winnen toernooi in Haarlem!

Afgelopen donderdag zijn de Beeballers van de giants samen met veel ouders afgereist naar Haarlem.
Onze Gezellen ( club in Haarlem ) organiseerde een Major Leaque Beeball toernooi.
 


Hier waren veel clubs uit het westen en midden van het land aanwezig zodat het voor ons een mooie uidaging was om tegen hun te spelen, het waren n.l allemaal nieuwe clubs voor ons.
Met 8 spelers zijn we vertrokken en ze begonnen zeer gemotiveerd aan het toernooi.
We hadden immers niet voor niets 2 uur in de auto gezeten.


De eerste wedstrijd was tegen Kinheim. Die wonnen we door in elke inning beter te slaan dan zij en we hadden een aantal briljante infieldacties. Uitslag 19 -- 16.

De tweede wedstrijd moesten we spelen tegen Pioneers. Ook daar waren we beter in de slagbeurten,maar de tegenstand werd al iets meer.Toch wisten we ook deze match te winnen met 18 -16.

Na een pauze van een uur moesten we nog één maal aan de bak. Tegen Onze Gezellen 2.
Met wat geblesseerde spelers in het team moest het gebeuren. Eerste inning werd er door ons niet al te best gespeeld. We stonden al snel achter met 6 -- 2. Na een donderspeech van de coach (wedstrijd is niet eerder verloren dan dat laatste bal geslagen is) gingen we toch de tweede inning in. We speelden voortreffelijk en met samen gebundelde krachten wisten we de stand gelijk te trekken. Eindstand gelijk 8 -- 8.

Met 5 punten gingen we naar de prijsuitreiking en hoorden dat we de EERSTE PRIJS gewonnen hadden. We waren natuurlijk uitzinnig van vreugde en erg blij met deze uitslag en gingen met een tevreden gevoel terug naar Hengelooooo. Dat waren toch maar die gasten uit het Oosten die de beker meenamen.

Verslag van een trotse coach