Familiedag 2014

12 oktober 2014
De Activiteitencommissie van Giants organiseert zondag 12 oktober weer de zogenoemde Familiedag. 
 
Van 09.30 tot 09.45 uur kan iedereen zich inschrijven, waarna we gezamenlijk aan de warming-up beginnen. Van 10.15 tot 13.00 uur zijn er wedstrijden. Hiervoor worden gemende teams gemaakt. Dit betekend: jong en oud, ervaren of onervaren in 1 team.
Deze sportieve dag is bedoeld voor leden, ouders en vrienden (in alle leeftijdscategorieen). Iedereen is dus welkom voor een of meerdere "softbal" wedstrijden. Deze wedstrijden zijn niet zo zeer om te winnen, dus je kan rekenen op een sportief samenzijn voor groot en klein met daarom ook enkele aangepaste regels.
 
 
MVP
Om 13.15 uur presenteren de honk- en softbalteams zich op het veld. Daar wordt bekend gemaakt wie de MVP (meest waardevolle speler of speelster) van het team in 2014 is. Ook is dan bekend wie er doorschuift naar een ander team en onder welke trainer/coach. 
 
Wenswedstrijden
Om circa 14.00 uur zullen de wenswedstrijden gespeeld worden. Zoals bijvoorbeeld KIDS vs. OUDERS. Op dit moment is niet bekend wie tegen wie speelt, dit wordt bepaald a.d.h.v. de opkomst per team. Aanmelden kan bij Hermine via hermine.hagemeier@home.nl.
 
Voor hij/zij die niet mee willen/kunnen spelen, maar wel aanwezig willen zijn hebben we nog enkele plekken vrij in de organisatie. We zoeken mensen voor het scheidsen en in de kantine. Ook hiervoor kun je je aanmelden bij Hermine. Vermeld dat wel even de tijden waarop je beschikbaar bent.
 
Met de vriendelijke sportgroeten van
Lina, Henk, Jolanda, Leo, Rob, Iris, Brenda, Mandy en Hermine
 

Foto's van dit evenement