MLB Pitch, Hit & Run 2015

11 september 2015

Major League Baseball Pitch, Hit and Run is een gratis toegankelijk evenement bedoeld voor jongens en meisjes van 7-14 jaar met, maar vooral ook zonder honk- en softbalervaring. Tijdens dit evenement krijgen alle kinderen die zich ingeschreven hebben de kans om te laten zien hoe goed ze kunnen gooien(Pitch), slaan(Hit) en honklopen(Run).

In de V.S. wordt dit programma al jaren landelijk uitgezet en heeft er zelfs toe geleid dat kinderen die begonnen zijn in de PHR-competitie inmiddels uitgegroeid zijn tot volwassen Major Leage Baseball-spelers.

Tijdens het evenement op 11 september bij HSV Giants te Hengelo is voor Nederland de kick-off, dit concept wordt dan voor het eerst gelanceerd om te kijken hoeveel (nog niet ontdekt) talent er in Nederland rondloopt.

Grijp je kans om te laten zien dat JIJ de beste Pitcher, Hitter of Runner van 2015 bent! Of, om de uitdaging nog wat groter te maken; wie weet ben jij wel de beste in alle drie de categorie├źn en word je de beste speler in jouw leeftijdsgroep!