Sportpark Slangenbeek

De sportvelden van HSV Giants bevinden zich op het Sportpark Slangenbeek in de gelijknamige woonwijk.  De wijk telt 9680 voornamelijk jonge inwoners en is nog steeds in ontwikkeling. Na van 1970 tot 1982 op de sportvelden van de toenmalige TH te hebben gespeeld en daarna van 1983 tot 1999 op sportpark Veldwijk  behoort HSV Giants vanaf 2000 bij het sportpark Slangenbeek waar het zich haar derde ‘honk’ vestigde.

Vanuit een schitterend clubgebouw die de vereniging zelf heeft gebouwd, kan vanaf een mooi terras softbal en honkbalwedstrijden worden gekeken. Het gebouw beschikt over een nette garderobe, twee moderne kleedkamers, een bestuurskamer, een bar, een uitgebreide keuken, twee scheidsrechterkleedkamers en een met een net overdekt terras.

Te midden van de twee velden ligt het middenveld waar Beeball wedstrijden worden gehouden. Beide velden zijn in beheer van de Gemeente Hengelo en zijn kwalificeert om 1ste klasse landelijke competitie te spelen.  Sportpark 'Slangenbeek', Torenlaan 64, 7559 PB Hengelo, Overijssel.

Deel op social media